Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az igazi Schleifer Matyi
  2008-11-16 19:55:14, vasárnap
 
 
Az igazi Schleifer Matyi

Mindazoknak a kedélyét felborzolta, akik lassan két évtizede reménykednek az igazi rendszerváltásban, Eörsi képviselő úr minapi kijelentése: "Rettenetes volt látni, ahogy a magyar szurkolók ostoba, a történelem szemétdombjára való zászlókkal és plakátokkal megsértették a szlovák nemzetet Dunaszerdahelyen "- jelentette ki Eörsi Mátyás komáromi sajtótájékoztatóján. Az SZDSZ-es politikus a szlovák és a magyar parlament európai ügyek bizottságának együttes ülése után arról is beszélt: "abszurd, hogy magyar nácik menetelnek Szlovákiában és Magyarországon, aki pedig Nagy-Magyarországról fantáziál, az vagy őrült, vagy gazember."

Ebben a megnyomorított országban, amely Trianon óta önmagával határos, szinte természetes egy ilyen képviselői kijelentés, főleg abból az akolból ahonnan Schleifer Eörsi Mátyás jön; az ÁVO-s gyerekek alapította nemzetromboló pártból az SZDSZ-ből.

Mátyás, hű vagy nagy elődödhöz, a seggfejű vezérhez, ő ugyan Rosenfeld volt, Te pedig Schleifer, de a Mátyásságon kívül a mérhetetlen magyargyűlölet is közös névrokonoddal. Eörsinek persze volt kitől tanulnia, apja, Eörsi Gyula az ötvenes években az Igazságügy Minisztérium Kodifikációs (törvényelőkészítő) Osztályát vezette. Kivette részét az 1956-os forradalom leverése utáni megtorlásokból, mint az államapparátus része. Megjegyzendő, hogy ennek saját testvére, Eörsi István is áldozatul esett, mivel éveket tölthetett börtönben a saját bátyja által előkészített törvények alapján elítélve. Az elmúlt két évtizedben Eörsi már nem először fordult szembe a nemzettel. Az ő tudtával és az ő irodájából dr. Bauer Miklós egykori ávós főtiszt látta el Vajda Tibor volt ÁVH-s főhadnagy képviseletét. A Belgrád rakparton hosszú évek óta működő ügyvédi irodában a történelem órája az 50-es években megállt. Dr. Baueron kívül korábban ott dolgozott dr. Bárd Károly, szintén egykori államvédelmis tiszt, aki az Antall kormány államtitkárának édesapja. Nesze neked rendszerváltás, ez az igazi "antalli örökség"! De vajon Eörsi miért nem tudta, vagy miért nem akarta tudni ki az a "körmös Bauer" aki ha kellett, kuwaiti cégeket képviselt - vastag borítékért cserében - a Magyar Állam ellen? Eörsi pártbeli társa Bauer Tamás, Bauer Miklós fia szintén az SZDSZ egyik alapítója volt. Ő ugyancsak úgy csinált, mint aki nem tudta, hogy szülei és nagybátyja Szendi György szintén volt ávós tiszt, milyen múlttal rendelkezett. Az SZDSZ-es képviselőurak között természetesen nem egyedülálló volt az ilyen eset, hiszen a párt egyik legjelentősebb vezetője, Pethő Iván szintén ávós szülők leszármazottjaként tűnt fel mint antikommunista. A Belgrád rakparton működő ügyvédi iroda akár az ÁVH elbocsátott légióját is képviselhetné. Ehhez azonban kellett az is, hogy a magyar félmúlt és a magyar jelen történelmének meghamisítói, a rendszerváltást elszabotálók eljátszották: ők nem tudnak semmit. Így történhetett aztán az, hogy Kuncze belügyminisztersége idején az Eörsi és Társai iroda képviselte Vajda Tibor részére kiadtak egy olyan igazolást, miszerint az ÁVH-n nem vertek senkit. A Vajdát Ausztráliában leleplező Bárdi Magdát azonban az ÁVH-n szinte félholtra, míg korábbi férjét, Somogyi Istvánt pedig agyonverték. Tudják, az ávón nem vertek...

Eörsikém, ez a banda való a "történelem szemétdombjára"! A Te bandád, akik ha kellett, kommunistaként elvtársaikat verték, ha kellett zsidóként hitsorsosaikat verték. Tudod Eörsi (Schleifer) ha legközelebb Izraelben jársz, ahogy ezt már korábban már több alkalommal megtetted, mint zsidó származású parlamenti képviselő - az izraeli parlament, a Knesszet meghívására, menj el Jeruzsálembe a Falhoz, és sokszor verd bele a fejed, közben gondolkozzál el azon, valójában mi az, amit megtettél, és mi az, amit még nem tettél meg a magyarság ellen. Hogy rövid kis történtetünk végére érve mi a tanulság? El kell gondolkoznunk azon, hogy Eörsi és SZDSZ-es társai a hálózat egykori tagjai "szabad kezdeményezéséből" az elmúlt közel két évtized alatt nem alkottak semmit, szembementek az ország népével, mivel az nekik nem jelenti a magyar nemzetet.

Egy, a semmibevett magyarok közül

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

"Minél kisebb lesz az ország, annál nagyobbra növök én. Mikor ellenzéki vezér voltam, megvolt egész Magyarország, amikor miniszterelnök lettem, elszakadt Horvátország és Szlavónia; öt megye marad, amire köztársasági elnök leszek és Pest-Pilis-Solt-Kiskun vármegyéből fog állani az ország, mire király leszek." /Károlyi Mihály/

N Y I L A T K O Z A T

A Debrecen főterén több mint két éve minden nap a kormány ellen tiltakozók csoportja nevében LEMONDÁSRA SZÓLÍTJUK FEL A SZÉLSŐSÉGES EÖRSI MÁTYÁST!

Eörsi Mátyás nem először tesz külföldön a magyar embereket és a nemzeti történelmet súlyosan sértő kijelentéseket, olyanokat, amelyek senkitől, de különösen országgyűlési képviselőtől nem hangozhatnak el. Eörsi a magyar jelképeket, történelmi zászlóinkat és a nemzeti érzelmű embereket válogatás nélkül gyalázta és sértegette.

Úgy gondoljuk, ilyen ember nem lehet a Magyar Országgyűlés tagja.

Mi debreceniek felszólítjuk az SZDSZ frontemberét, Eörsi Mátyást, hogy képviselői mandátumáról mondjon le, és a politika színteréről távozzon. A történelem szemétdombjára nem a nemzeti szimbólumok valók, hanem egészen más nemzetellenes eszmék, amelyeket Eörsi Mátyás testesít meg.

Felszólítjuk az SZDSZ debreceni szervezetét, hogy nevezett politikus véleményétől határolódjanak el!

Kérjük Debrecen Város vezetőit, hogy a kijelentéstől határolódjanak el!

Ágoston Tibor, a debreceni Kossuth téri Tüntetők nevében

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nyílt Levél Eörsi Mátyáshoz
Magyar Sors Online 2008. november 14. péntek

"Tisztelt" Eörsi Mátyás Európai ügyekkel foglalkozó politikusa! Kellő tisztelettel, de a leghatározottabban visszautasítom - s nagyon remélem, számos honfitársammal együtt - azon kijelentését, amit 2008. november 12-én Komáromban nyilatkozott sajtótájékoztatóján, miszerint: "Aki Nagy-Magyarországról fantáziál, az vagy őrült, vagy gazember."

Az, hogy ki őrült vagy gazember, az napjainkban a közéletben és a politikában világosan látszik a tetteik alapján! Hosszú lenne az a felsorolás, ami talán még Önt is elgondolkoztatná erről. Engedje meg, hogy egy pontosítással kezdjem: Nem Nagy-Magyarország, hanem helyesen Történelmi Magyarország! Tudtommal, de kérem javítson ki ha tévednék, senki és semmilyen civil szervezet nem fantáziált határok revíziójáról, sem Dunaszerdahelyen, sem pedig más helyszíneken. Ezzel szemben csupán jelképesen a maguk eszközeivel, jelképeivel emlékeztetik a hazai és az érintett politikusokat arra az egyszerű tényre, miszerint 1920. június 4-én igazságtalan szerződést kényszeríttetek Magyarországra az akkori nagyhatalmak. Igen, ez sokunknak fáj, még Havas úr is a következőket mondta 2006. október 26-án a Tv2 Mokka című adásában a velem készített interjúja során. Idézem: "Nincs olyan magyar, akinek ne fájna Trianon." - Tévedett, Önnel nem számolt.

Talán abban egyetért velem, hogy ugyan teljes igazság nincs a világon, de mindenkinek az a kutya kötelessége, hogy amin lehet és amit lehet - akár diplomácia terén -, orvosolja az, akinek erre felhatalmazása és lehetősége van. Ön ott volt a Grúz-Orosz konfliktus helyszínén, kiáll a zsidó honfitársaink mellett helyesen, de szerényen és halkan kérdezem, a Magyar Nemzetet ért sérelmekért is hasonló vehemenciával teszi a dolgát? Mert erről nincs tudomása a közvéleménynek.

Az EU csatlakozásunk után "megszűntek" a határok, tehát oka fogyott az amiről Ön vizionál Slotával együtt. Akkor kik is az őrültek? Számos magasrangú közéleti személy, politikus nem egyszer beszél 15 millió magyarról. Számos külügyi és egyéb más bizottságot tartunk el azért, hogy nemzettestvéreinkről is gondoskodjunk. Igaz, Ön és a pártja mindent megtesz azért, hogy lélekben is eltaszítson bennünket Tőlük, értsd 2004. december 5-e.

Végezetül pedig ha már a felvételeknél tartunk, egyetlenegy olyan felvételrészlet sem került napvilágra, mely alátámasztaná az Ön szavait, és kivételesen az sem látható, hogy futballhuligánok randalíroztak volna, amiért a szlovák rendőröknek be kellett volna avatkoznia, főleg ilyen brutálisan. Javaslom, úgy is közel van Amszterdamhoz, látogasson ki egy AJAX-meccsre, majd nyilatkozzon a látottakról. De utazzon ki Palesztinába is ha lehet,
ahol zsidó katonák, minden nemzetközi jogokat megsértve civileket terrorizálnak. Csak egy példa, ami interneten is megtalálható: Civil palesztin polgárt, akit megjegyzem nem gyanúsítottak semmilyen bűncselekménnyel, megkötözik, majd az egyik katona megfogva a megkötözött palesztint szól a társának és lábon lövik. Önt ez melyik vészkorszakra emlékezteti?

Nos, az a gazember, aki ezt ugyan tudja, de lojalitásból fakadóan nem emeli fel a szavát ez és sok más hasonló ügyben.

Magyarország szakrális és történelmi jelképeit, Ön és társai nem egyszer már megsértették, jó lenne ha erről a szokásukról leszoknának, már csak a békesség megteremtése céljából is. Kérdezze meg mondjuk a francia kollégáját, hogy ők hogyan reagálnának, ha a gall kakassal viccelődnének. Nézzen ott is körül, hogy milyen gondossággal ápolják nemzeti kincseiket, hagyományaikat, történelmi helyeiket. Ide sorolhatnám még a többi Európai államot is.

Talán ismerős lesz Önnek egy költőnk sora, mellyel zárom soraimat: "Az a magyar, akinek fáj TRIANON!"

Mészáros Imre
elnök
Gój Motoros Egyesület

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nyílt levelem dr. Eörsi Mátyás úrnak
Egykori Szomszéd Úr!

Emlékeztetőül: az vagyok (lásd: alulírott), akit a szadesz szőke őre nem akart beengedni a Mérleg u. 6-ba, a székházba, amikor Demszky a legeslegelső kanyart megnyerte. Nem fogtunk kezet, csak Dornbach Lojzival jattoltam, és tisztáztuk, hogy jól ismerjük egymást a Történelmi Igazságtétel Bizottságból, aminek ő vezető jogásza, én pedig - egykori államellenes fegyveres, nemkülönben vallási meggyőződésének vállalásának rendszerellenes volta stb. okból - tagja voltam, amíg + Hegedűs Lacika abba nem hagyta az elnöki posztot.

Mi nem tegeződtünk, és ha emlékezetem nem csal, nem is értettünk egyet sok dologban, azonban nem is akartam politizálni (hiba volt, belátom), mígnem Ön, akinek apósa (Jemnitz János) szegről-végről kollégám volt, jó esélyt látott a politikai felkapaszkodásra. Csakhogy én nem azért mentem az SZDSZ főpolgármester-választási bulijára, mert nem volt jobb dolgom, Dornbach Alajossal volt megbeszélni valóm, de ugyanakkor találkozóra hívott egy fiú, aki tehetséges művészetszociológusnak indult, azonban főpolgármester lett.
Utóbbinak dolga lett a tévében, mivel az első körben Pataki Etelkát erősen megelőzte, de mire ennek híre és képe jött, én a TIB jogászával, alig később a Ház elnökével, megbeszéltük ügyemet. Ebben akart megakadályozni a ház őre, aki nem tűrhette, hogy gátlástalanul bemegyek (mintegy egyenrangú állampolgárként) a nagyméltóságú ügyvezetők részére szolgáló helyiségbe.

Tudja, ahol Mécs Imre, akit fönt említett TIB-elnök, ma már néhai Hegedűs László ("Fedőneve Lacika" - ezt én írtam Czakó István egykori, szekszárdi lapjába), sietve hátat fordított az eseménynek, amikor leordítottam a térképről a székház őrét, aki utánam jött. (Közben vajon ki őrizte a Mérleg utcai székházat? Hm?) Az én érvem az volt, hogy én jogi képviselőmmel beszélek, amit ő nem akadályozhat meg. Imre, aki azóta renegát lett, akármennyire ismert is, sietősen elfordult, Ön csak nézett, mint Jenő az éjféli misén, Dornbach pedig élvezte erélyes ellenkezésemet, és azt, hogy hiába küszködött az őr, nem bírt velem, és végül Dornbach intésére felhagyott a küzdelemmel. Kérem, akkor kb. két évtizeddel voltam fiatalabb, s vélhetően Ön is. Később a választásokra menet találkoztunk a Hűvösvölgyi úton, ahol megilletődve nézett egy ilyen 56-os szörnyeteget, és - jóllehet változatlanul nem fogtunk kezet, és be sem mutatkoztunk, hiszen Jemnitznek hivatalból csak a lányát ismertük a feleségemmel - mentünk a magunk dolgára.

Akkoriban a mindmáig Moszkvának nevezett téren sablonnal sokszorosított felirat állt az SZDSZ "Van kiút! (plusz három madár)" propagandája alatt: IZRAEL. Az Önök akkori álláspontja szerint azért nem lett egyik legkiválóbb miniszterelnökünknek, Széll Kálmánnak (leszármazottja nemzetközi hírű német szociológus), akiről a politikai humor az előző századfordulót széllcsendnek nevezte, ismét nevén az ő tere, mert "Moszkva egy szomszédos ország fővárosa". Akkor azt mondtam, hogy a szomszédos birodalmat hónapok alatt széteszi a fene, nem kell velük helyeskedni.
A Széll Kálmán tér azonban mindmáig a FŐVÁROS Moszkva tere maradt.

Ezzel nem azt kívánom mondani, hogy Gábor (a Demszky), aki tehetséges és általam annyira becsült ifjú volt, hogy a Képes 7 című hetilap részére, ahol külsősként a másként gondolkozók referense voltam, vele készítettem az első interjút, és aki a lakásomra hozta fel írásban adott kérdéseimre a válaszait, amiket egyetlen lényegtelen változtatással leadtam, mindenért felelős, amit az SZDSZ a fővárosban elkövetett. Gábornak sok lett a hatalom, de sok volt az azt megelőző gumibotozás, kórházban gyógyulás és a többi is. Mindez azonban, ha Demszkyvel kapcsolatban volnának is megjegyzéseim, mit sem változtatnak azon, hogy a kezdetekkor, amikor úgynevezett Demokratikus Ellenzék, azaz "de" voltunk, meg Hálózat stb., és minden kommunista, azaz nemzetközi proletárdiktatórikus agyrémmel szemben álltunk, Önt illetően semmiféle felmentést nem ad.
Az Ön magatartása, hogy komolyan ne vegyem: "politikája" az első alantas lépést, emlékezetem szerint, akkor tartalmazta, amikor + Horváth Balázs belügyminiszterről azt állította, hogy a nevezetes taxisblokád idején a népbe akart lövetni".

Fogalmam sincs, ezt a rágalmat Ön hogyan úszta meg. Én ugyanis ott is volrtam, az utcán is voltam, sőt hazamenni sem tudtam az Ön szomszédságába, a Hűvösvölgyi útra, amelynek ipariemlék-épületén az állt, hogy Hidegkúti út 82., de Önök átszámozási kellemetlenségre hivatkozva inkább az előkelőbb(?) Hűvösvölgyi út elnevezést választották, amelynek emlékezetem szerint 151. sz. házában lakott Ön és tisztelt Neje, Jemnitz kollégám leánya.

Nekem kollégám volt - a magunk módján az irodalomban - Eörsi István, akivel a "váltás" előtti időkben igazán jó barátságba keveredtünk, amikor ő éppen Kulcsár Kálmánnak írt nyílt levelet az ÉS-ben, és kölcsönösen korrektúráztuk egymás szövegét. Adtunk pofájára annak a pártnak, amelynek Ön, Képviselő Úr, gyalázatos módon alázatos kiszolgálója lett. Antall József, valamivel később, mégis nagykövetté tette Kulcsár Kálmánt, aki azzal (ismeri a szót?) kaserolta magát, hogy nem hozott halálos ítéletet az '56-ot követő politikai perekben.
Mindenkitől elnézést kérek a nyóckerből rajtam maradt kifejezésért. Hogy a picsában hozott volna ítéletet Kulcsár Kálmán, amikor nem bíró volt, hanem ÜGYÉSZ, aki nem hozott, hanem kért halálos ítéletet.

Eörsi úr, amikor lepaktál a magyarokat kifosztó, nemzetközinek hirdetett bandával, vagyis a trianoni tolvajláson "kívül" álló, megalkuvó, nemzetvesztő csürhével (figyeljen a szóra, Ön szerint a csőcselék mi vagyunk), semmivel sem különb a félnótás Slota nevű baromnál, de még Fico fickónál sem, aki egy sosem volt nemzet kitalált országának elnöke, akivel Ön és elvben társai azonosak.

Dr. Eörsi Mátyás, aki könnyedén összefér vagy összefért az ávósgyerek Bauerral, aki nem tehet apja bűneiről, de nem volt köteles védelmezni a kínzásokat, és a kínzókat, kérem, álljon ki az ország elé végre őszintén, és vallja meg, mi köze van a magyar nemzethez, mi köze van Magyarországhoz.

Ha Eörsi Pista révén ismerkedtünk volna meg, legfeljebb az általa és általam - sok más között - egyaránt tanult lukácsgyörgyi filozófián vitatkozhatnánk, és akár barátok is lehetnénk, s Mátyás utónevét sem találnám borzasztónak. De az élet nem ilyen, és a politikának mondott nemzetvesztés, Doktor Úr, akár egy legalább apja korú, egykor állítólag hajmeresztően vakmerő, mára szinte mindenki által bácsizott srác, nemzeti érzelmű és keresztény betűvető, hadd jegyezzem meg, véleményem szerint Ön ócska haza- és nemzetáruló.

Remélem olvassa ezt az írást (talán Eörsi Pista is felülről), és örülnék, ha olvasná az Ön ócska miniszterelnöke vagy titkársága, ami nyomban besúg, és olvasná a mai ÁVH, amit nem pontosítok, legalább rám akasztott tagja.

Hogy a státusnál maradjak:
Dr. Szitányi György,

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: dunaszerdahelyen, futballhuligánok, bűncselekménnyel, felkapaszkodásra, elgondolkoztatná, kellemetlenségre, kényszeríttetek, rendszerellenes, meggyőződésének, államtitkárának, felvételrészlet, vitatkozhatnánk, magyarországról, állampolgárként, rendszerváltást, magyarországhoz, miniszterelnöke, magyarországon, csatlakozásunk, államapparátus, szemétdombjára, századfordulót, magyargyűlölet, megnyomorított, sokszorosított, kommunistaként, nemzetihirhalo, hitsorsosaikat, leszármazottja, miniszterelnök, legjelentősebb, hagyományaikat, rendszerváltás, korrektúráztuk, határolódjanak, közvéleménynek, igazi Schleifer, kedélyét felborzolta, igazi rendszerváltásban, magyar szurkolók, történelem szemétdombjára, szlovák nemzetet, magyar parlament, vagy őrült, megnyomorított országban, ilyen képviselői, akolból ahonnan, seggfejű vezérhez, mérhetetlen magyargyűlölet, ötvenes években, 1956-os forradalom, államapparátus része, Schleifer Matyi, Eörsi Mátyás, Schleifer Eörsi Mátyás, Eörsi Gyula, Igazságügy Minisztérium Kodifikációs, Eörsi István, Bauer Miklós, Vajda Tibor, Bárd Károly, Magyar Állam, Bauer Tamás, Szendi György, Pethő Iván, Vajdát Ausztráliában, Bárdi Magdát, Somogyi Istvánt, Tudod Eörsi, Károlyi Mihály, LEMONDÁSRA SZÓLÍTJUK FEL SZÉLSŐSÉGES EÖRSI MÁTYÁST, Magyar Országgyűlés, Eörsi Mátyást, Kérjük Debrecen Város, Ágoston Tibor, Nyílt Levél Eörsi Mátyáshoz, Magyar Sors Online, Eörsi Mátyás Európai, Történelmi Magyarország, Magyar Nemzetet, Mészáros Imre, Motoros Egyesület, Egykori Szomszéd Úr, Dornbach Lojzival, Történelmi Igazságtétel Bizottságból, Hegedűs Lacika, Jemnitz János, Dornbach Alajossal, Pataki Etelkát, Mécs Imre, Hegedűs László, Fedőneve Lacika, Czakó István, Széll Kálmánnak, Széll Kálmán, FŐVÁROS Moszkva, Demokratikus Ellenzék, Horváth Balázs, Kulcsár Kálmánnak, Képviselő Úr, Antall József, Kulcsár Kálmánt, Kulcsár Kálmán, Eörsi Pista, Doktor Úr, Szitányi György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Különös!  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Két ember becsülete  Föld napja április 22  Tehetségtelen gyerek nincs.  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  A végzet az  Ünnepelj csak  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Különös!  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Maradék idő  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Jó éjt  Nehezen engedem  Rögtön puha Mézes Krémes  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Alakot vált...  Beney Zsuzsa - Tavasz  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Volt egy...  Paul David Tripp Április 23  György napra  A Föld napja  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Gömb  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam Krisztinától  A fenyő nem szép fa, (...)  György napra  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Semmit ne higgy el  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága 
Bejegyzés Címkék
igazi Schleifer, kedélyét felborzolta, igazi rendszerváltásban, magyar szurkolók, történelem szemétdombjára, szlovák nemzetet, magyar parlament, vagy őrült, megnyomorított országban, ilyen képviselői, akolból ahonnan, seggfejű vezérhez, mérhetetlen magyargyűlölet, ötvenes években, 1956-os forradalom, államapparátus része, saját bátyja, történelem órája, 50-es években, ilyen eset, párt egyik, magyar félmúlt, magyar jelen, rendszerváltást elszabotálók, olyan igazolást, banda való, izraeli parlament, magyarság ellen, hálózat egykori, elmúlt közel, ország népével, magyar nemzetet, semmibevett magyarok, kormány ellen, magyar embereket, nemzeti történelmet, magyar jelképeket, nemzeti érzelmű, politika színteréről, nemzeti szimbólumok, kijelentéstől határolódjanak, debreceni Kossuth, politikában világosan, tetteik alapján, pontosítással kezdjem, maguk eszközeivel, érintett politikusokat, egyszerű tényre, akkori nagyhatalmak, következőket mondta, velem készített, zsidó honfitársaink, pártja mindent, felvételeknél tartunk, szlovák rendőröknek, egyik katona, megkötözött palesztint, szokásukról leszoknának, békesség megteremtése, francia kollégáját, gall kakassal, többi Európai, költőnk sora, szadesz szőke, legeslegelső kanyart, elnöki posztot, politikai felkapaszkodásra, első körben, nagyméltóságú ügyvezetők, székház őrét, éjféli misén, választásokra menet, ilyen 56-os, lányát ismertük, magunk dolgára, mindmáig Moszkvának, politikai humor, előző századfordulót, szomszédos ország, szomszédos birodalmat, másként gondolkozók, első interjút, lakásomra hozta, fővárosban elkövetett, első alantas, nevezetes taxisblokád, népbe akart, magunk módján, nyóckerből rajtam, picsában hozott, magyarokat kifosztó, trianoni tolvajláson, félnótás Slota, sosem volt, ávósgyerek Bauerral, magyar nemzethez, politikának mondott, legalább apja, státusnál maradjak, dunaszerdahelyen, futballhuligánok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4225
  • e Hét: 18455
  • e Hónap: 29566
  • e Év: 183062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.